Αγαπητέ κύριε, κυρία,

Είναι η τιμή και η ευχαρίστησή μου να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε στο Automech Formula 2017, το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Καΐρου, είναι το κορυφαίο και πιο αναγνωρισμένο γεγονός για τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής (MENA). Η επίδειξη είναι το μοναδικό γεγονός της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Αίγυπτο που εγκρίθηκε από την UFI & OICA.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.

Είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία και είναι η πλατφόρμα για να συναντήσετε κορυφαίους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που ειδικεύονται σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αξεσουάρ, συνεργεία αυτοκινήτων, εξοπλισμό πρατηρίων καυσίμων και βιομηχανίες σίτισης με ποιοτικούς εμπορικούς επισκέπτες από την Αίγυπτο και τη Βόρεια Αφρική. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, σας καλωσορίζουμε θερμά να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο μας: 5.E208.

Automech Formula 2017

Αριθμός θαλάμου: 5.E208

Προβολή ημερομηνιών: 10-12 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 11:00 π.μ. - 07:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Cairo (CICC)

Διεύθυνση ιστού: http://

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην επίδειξη.

Με φιλοφρονήσεις

Κίνα Φυτά Lutong μέρη

three screw pump

three screw pump,High Quality three screw pump,three screw pump Details, CN

Botou Honghai Pump Co.,Ltd , https://www.pumphonghai.com